dinsdag 1 juni 2010

Dag 8: Lekker een dagje helemaal niets.


Vandaag is er niet zo veel te melden voor de verandering.
Wij slapen heerlijk hier aan de andere kant van de wereld, en waren lekker laat wakker (9:30) En vanmorgen hadden we allebei helemaal geen zin om ook maar iets te doen. Dat krijg je in zo'n omgeving. Alles en iedereen is hier relaxed, en wij doen lekker mee met relaxed doen. Dat kunnen we prima hoor. Alleen het strand is overdag voor mij een No-Go vanwege het wel héél schelle licht aan de ogen, maar het blijkt dat we een kamer met balkon hebben die bijna de hele dag in de schaduw zit. En ik kan jullie vertellen dat dat ERG lekker is hier, want de zon is zoals altijd gevaarlijk fel en krachtig. De UV-factor bedraagt 11 en dat staat voor extreem, binnen 15 minuten kun je al behoorlijk verbrand zijn.

En omdat we gisteren in de Everglades ook al behoorlijk geroosterd zijn, komt die schaduw heerlijk van pas.
Hebben we dan vandaag helemaal niets gedaan?? Jawel hoor, sportief als we zijn, zijn we vanmiddag lopend naar de Publix gegaan. Ja, echt waar. Lopend. En dat is toch wel behoorlijk uniek in de VS hoor. Toch nog even de beentjes strekken.
Grappig was het voorval met de inpak dame. We waren bij de kassa met onze nieuwe Publix tassen, en Angelique had het idee om haar mee te helpen de boodschappen in te pakken. Ze stond compleet verbouwereerd te kijken wat er gebeurde. Ze had dit nog nooit meegemaakt. Een klant die zelf de boodschappen inpakt. Ja, het is een rare wereld hier, als je het niet gewend bent.
Dit was echter wel zo'n beetje het alles wat ik jullie van vandaag kan vertellen.
Heerlijk, hier kun je oud worden.

tot morgen, en iedereen bedankt voor de leuke reacties

6 opmerkingen:

  1. Lekker dagje, helemaal niks doen kan ook heerlijk zijn. Ik zag dat jullie in het grand Plaza zitten, leuk daar zijn wij ook rond eind Juli. Nou nog veel lol..

    tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Relaxed dagje. Zo hoort het ook en dan het liefst onder een strakblauwe lucht. En laat ik die nu ook op de foto gezien hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, helemaal naar de Publix gelopen, ik weet hoever dat is, maar in de hitte is het wel een ander verhaal. Je kunt goed shoppen in de Tyrone Mall, de trolly die bij hotel stopt brengt je er naar toe. Anders met de auto, is 10 minuten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. petra en herman1 juni 2010 om 19:21

    Wij willen ook wel zo wakker worden met zo'n uitzicht. Geweldig.
    De zonsondergang is ook zeer romantisch.
    Met Buddy gaat het ook zeer goed.
    Geniet ervan daar in de VS.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker relaxed zeg ;-) ! En zelfs nog naar de Publix lopen; als je dat ook nog eens verteld had tegen de dame van het inpakken, had ze gestrekt gegaan ! Lekker genieten hoor ! En Everglades vinden wij fantastisch, lekker Shark Valley, vinden wij ook een heerlijk plekje !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. superrrrrrrrr wat een leven alles weer prachtig.
    Goed smeren maar.
    Geniet maar lekker.

    gr sigrid en tony

    BeantwoordenVerwijderen