zondag 13 juni 2010

Dag 20: relaxen, koffer kopen & Saturday Night Cruise

Een kleine waarschuwing vooraf. Verderop in dit stukje gaat het over auto's. Dus mocht dat niet je ding zijn heb je pech vandaag, hahaha.

Vanmorgen hebben we het er gewoon even van genomen. We hebben zelf verse croissants gebakken, en deze heerlijk opgepeuzeld met koffie, thee, OJ (orange Juise) & Hot Chocolate. Lekker van één van onze laatste dagen hier genieten, en even terugkijken op onze zéér geslaagde vakantie. Halverwege het ontbijt hebben we voor de grap eens een 'proef inpak' bedacht, omdat we het idee hadden dat we niet alles in de koffers konden krijgen. Dus alles op het bed, en passen maar. En ja hoor, onze shopping spree heeft er inderdaad voor gezorgd dat we te weinig ruimte hebben. Wat vreemd!!
Dus zijn we maar weer even naar de Premium Outlet Stores gereden en daar een knappe Samsonite check-in koffer gescoord. De beste man had hem net daarvoren afgeprijsd, alsof ie wist dat we langskwamen. Waarvoor dank, hahaha. Daarna weer naar huis om een tweede poging te doen, en volgens onze berekeningen gaat het passen dit keer. Zelfs onze walmart visweegschaal geeft geen overgewichten aan dit keer. Prima dus.

Later vandaag zijn we voor de tweede keer een kijkje wezen nemen in Old Town, omdat we het er zo leuk vonden de vorige keer. En dit keer is het zaterdag dus 'The Saturday Night Cruise'. Net als vorige week is dat een parade met auto's maar op zaterdag zijn het er veel meer en zijn ze ook ouder. Er zitten werkelijk prachtige exemplaren tussen. Heerlijk dat geluid en die uitlaatgassen. Het hele dorpje ruikt ernaar.





Voor de parade is er ruim de tijd om eens langs alle bolides te lopen en ze eens goed te bekijken. En het zijn zulke mooie foto objecten!! Trouwens, meestal zitten de eigenaren naast de auto's, en die glimmen vaak nog meer dan de wagens zelf.






Na de parade zijn we weer naar huis gereden. Onderweg waren we steeds bezig om een keuze te maken wat we morgen gaan doen. We willen graag nog een keertje naar Disney maar we twijfelen tussen Hollywood Studio's en Epcot. Mede naar aanleiding van de opmerking van Teleton dat we toch echt Soarin' gedaan moeten hebben. We zijn er de laatste keer wel geweest, maar er was een wachtrij van 90 minuten en de Fast-Passen waren al vergeven, dus hebben we ons maar wijs gemaakt dat het wel niets zou zijn. Een excuus om niet in de rij te hoeven, hahaha. Maar aan de andere kant hebben we bij Hollywood Studio's de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster ook nog niet gehad. Moeilijke keus, maar beide parken zijn geen straf.

We houden jullie op de hoogte,
Tot morgen...

Nou ja, beide is geen straf en

6 opmerkingen:

  1. Soarin ie geweldig Robbie..
    Mooie foto's van deze dag zeg, heerlijke sfeer jullie genieten van de vakantie en lekker jaloers lees ik het allemaal ;-))

    We lezen wel welk park het wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. veel plezier wat jullie ook gaan doen.
    Wat een schitterende auto's. Hele mooie kleuren
    en mooi opgepimpt. Daar heb je wel bekijks mee.
    Geniet nog even van de tijd dat jullie daar zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zal duimen dat je nu een fastpass kunt krijgen. Direct doen als je binnenkomt hoor, anders zit je er weer naast. En dan maar hopen dat jullie Soarin' leuk vinden....Gelukkig is Rick ook enthousiast!

    Zelf vinden we het ook altijd fijn om even bij de British Invasion te gaan luisteren naar de Golden Oldies. Niet echt spectaculair, maar leuk en leerzaam zijn de films die je in China en Canada ziet. En Noorwegen heeft ook een relaxte attractie met bootjes. Om uit te rusten gaan we nog wel eens naar het American Theatre. Heerlijk koel en je kunt er een lekker uiltje knappen..... En zijn er nog geen Summernight concerten?

    Hoe dan ook; geniet er nog maar een dagje van en maak er weer een gezellig verslag van. Zo komen wij de maandagochtend wel door!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Henk en Jellie13 juni 2010 om 14:09

    Wat hebben jullie een fantastische vakantie! We hebben met heel veel plezier jullie verslagen gelezen. Geniet nog van jullie laatste dagen in de VS en een goede reis naar huis gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hallo wat een geweldige oude auto,s.en wat een pronk.Geniet er nog maar van want voor je het weet zyn jullie weer in het overgoten zonlicht in leeuwarden (BRRRR).wy wensen jullie een hele goede `terug reis.We staan op jullie te wachten op schiphol a.s.dinsdag. nou de groetjes van pa ma & gerard.DOEIII

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk met die auto's. Wij hebben dat net gemist, zaten dat weekend in Key West. Wij troffen een Harley avond aan in Old Town, dat was ook leuk.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen