maandag 14 juni 2010

Dag 22: kleine update

Hallo allemaal. Ik zit me hier wat te vervelen op Orlando International Airport, en dacht jullie maar even een klein tussen verslagje te doen.
Vanmorgen viel het inpakken van de koffers toch nog niet helemaal mee, hoor. Gewapend met mijn niet erg nauwkeurige visweegschaaltje hadden we toch duidelijk te veel in onze mega koffer. Hij ging da schaal ruim voorbij. Dus dat werd nog even een leuke legpuzzel. Onze kleinere koffer moest het merendeel van het overgewicht gaan dragen dus dat is nu een echt bommetje geworden, hij staat er bol over. Gelukkig kan ie met een extra rits een etage hoger maar zelfs dan spant het erom, hahaha.
Eenmaal op het mooie vliegveld aangekomen waren we de auto kwijt voor we er erg in hadden, en geen rare dingen op de afrekening. Prima ervaringen dus met dollar.
In totaal hebben we in 18 dagen 1286 mijl ofwel ruim 2000km gereden. Toch nog redelijk veel voor zo'n klein rondje Florida dus. En hij heeft ons overal prima gebracht. Dank je wel, Dodge journey.

Bij het inchecken bleek de grote koffer precies 50pond aan te wijzen, dus zo onnauwkeurig is de weegschaal dus ook weer niet, gelukkig. Verder altijd aardig personeel bij delta. We kwamen zelfs nog een Nederlandse medewerkster tegen en konden we dus gelijk even over het voetbal hebben.

Bij de controle was er bij Angelique natuurlijk weer groot alarm. Dat heeft ze bijna altijd. Deze keer moest ze zo'n beetje voledig door de mangel. Of ze in een apart kamertje wilde of gewoon vlak na de scanner een beetje voor lul staan. Het laatste is het geworden want ze heeft toch niets te verbergen. Na veel gepiep en gevoel bleek het uiteindelijk om een piepkleine navelpiercing te gaan waardoor de scanner helemaal gek werd. Het is maar goed dat we ruim op tijd hier zijn. En nu maar wachten. Maar gelukkig zijn ze beide nog op tijd.

Tot later...

3 opmerkingen:

  1. Tja, die koffers, altijd een feest ;-) ! Mooi zo'n navelpiercing; dat weet je dan bijna eigenlijk altijd wel, dat je vanalles af laat gaan ;-) !! HAHA !!!

    Goede terugvlucht voor jullie beide ! Jullie komen met mooie weersverwachting terug naar Nederland, heel de dag zon hier in de Randstad !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft tetris met de inhoud van de koffers, en dan ook nog met de gewichten. Daar hebben wij ook altijd het gevecht mee, wellicht kopen we teveel ;-)

    Nog een goede vlucht/reis naar huis, en we lezen het laatste deel wel als jullie thuis zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. D'r gaat niks boven een extra rits.......

    BeantwoordenVerwijderen