maandag 24 mei 2010

NEW YORK

Ons eerste bericht vanuit de VS.
Alles liep op rolletjes. Zowel het in-checken, de controles op schiphol als de vlucht liep zoals je het altijd zou willen.
Alleen kom je dan bij de US Customs op JFK. Wat een ongelofelijk trage bedoening daar zeg. Geen schot in te krijgen. Al met al hebben we bijna 2,5 uur gestaan in een héél lange rij om het land in te mogen.
En tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog eens woorden met één van de beambten.
Die aardige mevrouw stuurde ons weer naar achteren in de rij, nadat we notabene door haar collega naar die locatie zijn gewezen. En dan denk je er als echte hollander toch wat van te moeten zeggen.
De conclusie is: NIET DOEN. Ze blaffen je af en je trekt toch aan het korte eind.
Maar wat het goed maakte was onze shuttle chauffeur die ons naar het hotel bracht. Wat een belevenis.
Hup naar links, en voordat je weet wat er gebeurt rijdt je al weer op de rechter baan. Een echte attractie was het. En hij bracht ons ook nog rechtstreeks naar het hotel. En dat is toch wel de moeite waard zeg. Wat een uitzicht.
We zitten op de 32ste verdieping en kijken zo over manhatan uit, met het Empire State Building en Chrysler Building als decor.
Wij gaan ons hier vermaken hoor.
Zo, en nu op jacht naar iets eetbaars.
Tot later.....

2 opmerkingen:

  1. Dit zier er zeer goed uit, pracht view!!
    Een fijne vakantie hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, jee, ruzie met de Nationale People Greeter.....en die winnen altijd! Maar nu toch echt aan het vakantievieren begonnen. In The Big Apple ben je nooit ver van iets eetbaars verwijderd, dus dat is vast gelukt. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen