zondag 23 mei 2010

Eindelijk mogen we weg

Het uur U is dan toch eindelijk gearriveerd. Na vele maanden voorpret en planning is het dan zo ver. Morgen om 10:25 uur zitten wij in de Delta DL81 naar New York.
Geen vliegtuigcrash of olievlek kan onze gemoedsrust bederven, en het lijkt er op dat de beruchte aswolken zich ook rustig houden (keep your fingers crossed)
We zijn nu met de laatste inpak-acties bezig. En zelfs het online inchecken heeft ons dit keer twee boarding passen opgeleverd. Iets dat ons in het verleden nog niet is gelukt. Dus de voortekenen zijn gunstig.
En nu maar hopen dat we beter weer hebben dan vorig jaar, al heeft niemand dat in de hand natuurlijk. Maar ook deze eerste berichten lijken ons gunstig gestemd.
We kunnen haast niet meer wachten om de eerste indrukken van New York op te mogen doen. En ondanks dat we vast wel te veel op de planning hebben staan, gaan we er vooral genieten. En zweten waarschijnlijk, want de eerste weerberichten voor woensdag zijn rond de 30 graden in New York, en laat dat nu net de dag zijn dat wij het vrijheidsbeeld op mogen!!
OK, wij gaan hier nog even door met pakken en het eerstvolgende bericht komt waarschijnlijk vanuit het UN Plaza Hotel. We keep you posted.

Nog even een klein overzichtje van de vluchtschema's voor het thuisfront:
24 Mei Amsterdam-JFK New York  DL81 van 10:25 tot 12:50
27 Mei JFK New York - Miami DL2579 van 12:30 tot 15:35
14 Juni Orlando - Atlanta DL2618 van 17:30 tot 19:12
14 Juni Atlanta - Amsterdam DL9375 (KL0622) van 21:35 tot 12:10

3 opmerkingen:

  1. Zo, wat is dat ineens SNEL gegaan he ! En dan ineens zitten jullie morgen in het vliegtuig. Eerst naar het fantastische New York en dan naar het heerlijke Orlando !

    Probeer je weblog lekker bij te houden, dan kunnen wij meegenieten ! Hele goede vlucht en HAVE FUN !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zullen ook meelezen, een hele fijne vlucht/reis, en een heerlijke trip New York - Orlando !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele goede vlucht en een hele fijne vakantie.
    Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen